Půjčovna nosičů kol vám umožní vydat se na cyklo dovolenou

Dovolená na kole

Čím dál více lidí upřednostňuje dovolené strávené aktivně. Jezdí na hory nebo na kola. Druhá jmenovaná varianta je o něco složitější. Sbalit si s sebou kola a veškeré sportovní vybavení pro celou rodinu je občas oříšek. Hlavně když nemáte nosič kol.

Během roku jezdíte na kole okolo místa svého bydliště, a tak nosič vůbec nepotřebujete? Na letní dovolenou bude ideálním řešením si ho půjčit. Nebojte, určitě se najde řešení i na vaše auto.

 

Který nosič kol padne vašemu vozidlu?

Existuje vícero typů nosičů a půjčovna nosičů kol Duch má všechny.

  • Pokud máte zahrádku, dají se namontovat střešní nosiče. Samozřejmě je trochu složitější tam kola upevnit, ale pak se nemusíte dál starat, jestli vám je vidět SPZ nebo zadní světla. Výhodou je také fakt, že se kola neušpiní od bláta. Jen si musíte dávat pozor na výšku, nedostanete se například do podzemního parkoviště.
  • Jestliže máte na autě tažné zařízení, nabízí se nosič kol na kouli. Na tom přepravíte 2 až 4 kola. Neblokuje přístup do kufru, snadno se používá, neomezuje vás výškou vozu. Nevýhodou je, že se kola snadno ušpiní od bláta po cestě.
  • Pro ty, co nemají na autě ani zahrádku, ani kouli, jsou určeny nosiče kol na páté dveře. Má své nevýhody, například vám ztěžuje přístup do kufru a může zakrývat SPZ či zadní světla. Nedá se instalovat úplně na každý vůz.

Jaké řešení bude nejlepší pro vás? Zajděte do půjčovny, nebo zavolejte, a domluvte se. Rádi vám poradí a také zapůjčí příslušenství, které k nosičům kol potřebujete.

 

Půjčovna nosičů na kola

 

 

Kolik stojí půjčení nosiče kol?

Bavíme se o částkách v řádu desítek korun za den, u dražších nosičů cca 120 Kč za den. Vzhledem k těmto částkám se opravdu nevyplatí nosič na kola pořizovat, pokud ho opravdu používáte tak maximálně jednou za rok na dovolenou. Půjčovna nosičů kol Duch sídlí v Praze 10. Stačí zavolat a domluvit se.

 

Nosiče na kola

 

Pokud se vám článek líbil, podpořte nás prosím sdílením. Díky!

Přidejte komentář